Kell egy csapat! + RefRém a Rock klubban

A Szeged Városi Rock Klub Futball Club megalakulása mellett a RefRém zenekar péntek esti fellépését is meg kell említeni.

A címben szereplő állítás minden eddiginél szélesebb értelmet nyer majd abban a pillanatban, ha a péntekre beharangozott Rock Klubos bejelentés tartalma megfelelő módon kerül értelmezésre. A Fuel Level Low egyébként jó hangulatú, ámbár kissé rövid buliját kevéssel megelőzte Szurdi Zsolt, a „Papa” bejelentése, ami arról szólt, hogy a közeli jövőtől kezdve a Rock Klub „némileg” új vizekre is evez, s a művészeti tartalmakon túl a sportban is megméretteti magát. Egy tagi megkeresés alapján indult el az a folyamat, amelyben a fiatalok egy bizonyos köre összeállt és megalapították a Szeged Városi Rock Klub Futball Clubot, melynek a neve rövidesen Rock Klub FC-ként kerül be a Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvántartásába. A Megye III-ban induló csapat teljes létszámban belépett az ifjúsági egyesületbe, így jelezve szándékuk komolyságát, ami a nagypályás focicsapat megalakítására irányult. A bejelentést nem kis ováció fogadta, kiderül mire lesznek képesek a fiúk, remélhetőleg egy újabb hosszútávú kezdeményezésnek lehettek tanúi a pénteki nap résztvevői. A csapattal kapcsolatos történésekről egy rövidesen megjelenő új fülön találkozhatnak az érdeklődők a www.vrk.hu oldalon, ahol időről-időre – a beharangozók mellett – aktuális információt is nyerhet az olvasó. A Rock Klub eredményes szereplést kívánva minden lehetséges eszközzel támogatja a csapatot és jó szurkolást kíván mindenkinek!

Természetesen a koncertek sorozata sem ér véget, hiszen 2013. február 22-én, 21 órai kezdettel a RefRém zenekar lép színpadra. A banda vezetője a következőképpen ír alakulatáról:

„A zenekar akkor alakult, amikor, és úgy, s ahogy. Négy, aztán öt vad – ha nem is teljesen
idegen – legény tevékeny közreműködésével, melyből mára ismét az lett, hogy kvartett. Átesett némi időn, tagcserén, nősülésen, hangszervásárláson, próbán és barátkozáson. A jó zenét ötvözi a saját ötleteivel, s állítólag egy grunge-féle stílus keveredik ki ebből. A 2013-as évet egy remélhetőleg felejthetetlen koncerttel kezdi bandánk a szegedi Rock Klubban, ahova várjuk mindazokat, akik szeretik a villanygitárt és a facsarósan dallamos rigmusokat.”

Minden jel szerint az ígéretes bemutatkozást még ígéretesebb este követi, melyre mindenkit vár a Rock Klub szervező teamje.

Az eseményre a belépés díjtalan, csak a kilépés bizonytalan.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>