Még egy hotdog is “felvonult” a riói ebkarneválon

Zenés ebmenet színesítette a Rio de Janeiró-i karneválsorozat műsorpalettáját: vasárnap kutyák százai vonultak fel a fesztiválsorozat hagyományos útvonalán. A legvidámabb jelmez egy tacskóé volt, amelyet gazdája hotdognak öltöztetett be műanyag kiflibe burkolva.

Az ebek nem magukban kutyagoltak végig az utcákon, gazdáik is velük tartottak. Ahogy a karneválra az emberek, úgy az ebek is különlegesen festettek, mivel ki-, illetve beöltöztették őket tulajdonosaik. Nyakkendős, kalapos, palástos, fátylas, napszemüveges, pólós kutyák parádéztak táncolva gazdáikkal a Copacabana strandon. A zeneszolgáltató teherautót hatalmas terriernek “öltöztették be”.

Morgás, vicsorgás alig-alig fordult elő, ugatás viszont igen, ám a boldog csaholás fajtájúból, a lelkes farkcsóválás pedig egy pillanatra sem szünetelt.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>