Beteg lelkek a Rock Klubban

Pénteken a Sick Soul zenekar nyomja a bulit a szegedi Rock Klubban!

Összességében elmondható, hogy a január hónap minden várakozást felmúlt, mind a bulik minőségét, mind pedig az érdeklődést illetően a Rock Klubban. A Delegáció zenekar is hozta a beharangozóban beajánlott formát, s az előzetes információk alapján az év második hónapja sem kezdődik laposan.

A következő pénteken a Sick Soul zenekar nyomja a bulit, feltehetően nem a nevében szereplő beteg lélek, szó szoros értelmére utalva, amit talán alá is támaszt a banda bemutatkozásának tartalma: „a zenekar 2007-ben alakult, azóta több-kevesebb tagcserével folyamatosan létezik. Zenénkben ötvöződik a dallamos ének a kemény metálos riffekkel. A saját számok mellett változatos feldolgozás listánk is van, köztük olyan zenekaroktól, mint KoRn, Red Hot Chili Peppers, Limp Bizkit, HIM, Junkies, Nickelback, Nirvana, System of a Down és hasonlók. “Mindenkit szeretettel várunk a koncertre! :) ” írta mindenkinek Nagy Fanni, aki nem mellesleg a zenekar egyik gitárosa, a három srác Balázs Árpád-Csaba szólógitár-ének, Bulyáki Péter basszusgitár, Czene Dávid dob mellett. Ennyi előzetesként, s akinek felkeltették ezek az információk az érdeklődését 2013. 02. 01.-én 21 órai kezdettel meggyőződhetnek azok valóságtartamáról. Találkozzunk ismét február első napján, de addig is kellemes hetet kíván s mint mindig, most is vár mindenkit a Rock Klub szervező team-je.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>