Szerelmi háromszög tagja lett a Rongy Kocsma + VIDEÓ

Jövő héten ismét ellátogat a Rongy Kocsmába a Belmondo, de ezúttal rendhagyó felállásban, unplugged műsorral készülnek. A zenekar Valentin-nap előtt egy szerelmi háromszöget jár be az országban, melynek egyik helyszíne a szegedi szórakozóhely lesz február 7-én.

Ráadásul a Rongy nem csak azért büszke nagyon, mert rövid időn belül másodszor láthatják vendégül a kedvelt zenekart, hanem azért is, mert extra meglepetés is várja majd a közönséget, Czutor Anett személyében!

“Ezúttal elsősorban nem a dinamikus rockslágereinket, hanem a ritkábban játszott szerzeményeinket hallhatja a közönség. A közelgő Valentin-napra tekintettel szeretet-megelőlegező hétvégének neveztük el ezt a mini koncertsorozatot, hiszen a szokásosnál csendesebb, üldögélős lesz a hangulat. Előkerülnek azok a dalok, amelyeket gyakran kérnek tőlünk a fellépéseken, ilyen például a Minden nő vagy a Rájár a rúd. A szegedi koncerten a húgom, Czutor Anett is énekelni fog vendégként, akivel a Czutorchestra nevű formációban régóta gyakoroljuk ezt a bensőségesebb hangvételt” – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Kezdés időpontja: 21:00

Helyszín: Rongy Kocsma – Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/D

Koncertbelépő: 1000 huf

A koncert után, éjféltől a belépés ingyenes, a buli Bobannal folytatódik majd.

További információk Facebook-on olvashatók!

Belmondo: Szájalok

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>