Szerdán FélÁlom, szombaton 4/4 a szegedi Rock Klub kínálatában

A DrasztikAkusztik mellett a FélÁlom mutatkozik meg a Rock Klub látogatói előtt szerda este, szombaton pedig az őszi halloween partin nagy sikerrel debütált 4/4 zenekar fellépésére készülhetünk!

Az elmúlt hét pénteki napján a KrumpliCzukor és a LeoOleo zenekarok társaságában múlathatta az időt az a nem kis számú közönség, aki a Rock Klubban tartózkodást választotta. Már a koncert kezdete előtt lehetett látni, hogy „kemény” este előtt áll a klub, persze ez az az állapot, amin senki nem bánkódik, ha előáll. Szemmel láthatóan a két zenekar sem bánta, hogy ilyenformán indul az új év színpadi fellépéseinek sorozata.

Az elkövetkezendő hét menüje ismét két program, a lassan már szokásosnak mondható szerdai DrasztikAkusztik Klub az első, ahol 21.30-tól most két zenekari formáció várja a közönséget. A DrasztikAkusztik mellett a FélÁlom mutatkozik meg a Rock Klub látogatói előtt. Lassan most már minden hónap szerdai napja is kezd meghatározó teret nyerni a szervezett programok sorozatában. A hét végén szombaton pedig az őszi halloween partin nagy sikerrel debütált 4/4 zenekar fellépésére készülhetünk este kilenctől, akik a tavalyi fellépésük óta átestek egy stúdiózáson, így az ott készült demó anyagát hozzák a színpadra, amely kibővült repertoárrá érett az elmúlt dolgos időszak során. Mindezekből kiderül, hogy ezen a héten sem marad a Rock Klub program nélkül, ennek megfelelően mindkét eseményre várja az érdeklődőket a Rock Klub szervező teamje.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>