Kazettahamisítás ellen küzd a Belmondo + VIDEÓ

A Belmondo január 12-én, szombaton a budapesti Gozsdu Manó Klubban adja idei első koncertjét. A zenekar a Good, Better, Belmondo című, angol-magyar nyelvű válogatáslemeze slágerei mellett zenei rögtönzésekkel és eredeti hamisítványokkal is készül. Az est vendége a Crescendo lesz.

Pályafutása egyik legsikeresebb évét zárta a Belmondo zenekar. A Mikor című lemez tavasszal jelölést kapott a Fonogram-díjra „Az év modern pop/rock albuma” kategóriában, és az album dalait azóta is rendszeresen játsszák a rádiók. A csapat 2012-ben adta a legtöbb koncertet, fellépett a legfontosabb nyári fesztiválokon, valamint A dal és az X-Faktor című élő televíziós műsorokban. A Belmondo időközben hattagúra bővült, hiszen hivatalosan is csatlakozott a zenekarhoz az ország egyik legjobb beatbox előadója, Fekete János Jammal.

A Belmondo az év végén szubjektív válogatáslemezt jelentetett meg Good, Better, Belmondo címmel. A dupla albumon angol és magyar nyelven hallhatóak a legnagyobb slágerek. Elsősorban ennek a kiadványnak a dalaiból válogat a zenekar idei első koncertjén január 12-én, szombaton este a budapesti Gozsdu Manó Klubban. Az est ironikus mottója: „Stop! Állítsuk meg a kazettahamisítást!”. Ennek értelmében, aki egy üres kazettával érkezik a buliba, annak a zenekar rámásolja a Good, Better, Belmondo című albumot, vagyis egy eredeti hamisítvánnyal térhet haza. Czutor Zoltán frontember és társai zenei rögtönzésekkel is készülnek, amelyek az októberi lemezbemutatón már nagy sikert arattak. A rajongók egy kalapból három ismert Belmondo-sláger címét, egy másikból pedig különböző zenei stílusok nevét húzhatják ki. A véletlenszerű választások alapján a banda megbolondítja a jól ismert dalokat, így könnyen előfordulhat, hogy metal, reggae, latin vagy éppen hip-hop verzióban csendülnek fel a jól ismert szerzemények.

Az est vendége az igényes gitár-pop zenét játszó Crescendo együttes, amelynek Königmutter című dala igazi közönségkedvenc. A koncertek 20 órakor kezdődnek.

További információkat a zenekar honlapján és facebookos oldalán olvashatnak.

Belmondo: Szájalok

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>