Egy évszázad negyede – Koncert a Rock Klubban!

Úgy látszik, hogy az a sorozat, amelybe belefogtunk meghálálja magát, hiszen az elmúlt hétvége sem telt el jó buli nélkül. A Sabbath Szombat a szombati munkanap ellenére annyi embert mozgósított, ami egy hétvégi napnak is becsületére vált volna. Úgy tűnt, mintha az embereket nem érdekelné, hogy másnap munka van, de többektől hallottam, hogy szabadságot vettek ki csak azért, hogy a buli részesei lehessenek.

A zenekar a tőle már megszokott profizmussal és vehemenciával tolta végig a maga kilencven percét, az ennek megfelelő közönség reakciója nyomán nem igazán kellett fűtést kapcsolni a klubban, mert anélkül is forrt a levegő. Fűtésgondjaink valószínűleg most hétvégén sem lesznek, hiszen 2012. december 8-án a Variola lép a színpadra 21 órai kezdettel. A főnixmadár módjára újra és újra pihentető majd feléledő zenekar egy újabb „virágzásának” lehetünk tanúi a hét végén, amire a zenekar nevében is mindenkit szeretettel várunk. Az 1988-as alakulásuk óta eltelt negyed évszázad alatt megélt bulik után igazán kiforrott produkcióval találkozunk majd. Az addig hátralévő időre kellemes hetet kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel: a Városi Rock Klub szervező teamje

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>