Táncolj egy utolsót nyári kalapban a PASO koncertjén!

Elbűvölő vendégművésszel és a tőlük megszokott sodró lendülettel lép fel szeptember 14-én a Zöld Pardonban a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mivel egy nappal később van a Kalapcsere Nemzetközi Napja, azaz ekkor kell a nyári fejfedőt őszire cserélni, itt a nagy lehetőség még egy utolsó kiadós táncra nyári kalapban.

Szeptember 15-én az egész világ megemeli a kalapját, elismervén, hogy közelednek a komolyabb fejfedőt igénylő napok. KRSát, a PASO énekesét sem lehet egy kalap alá venni, készül ő is a váltásra. A fiúk így nem teljesen (k)alaptalanul biztatják arra rajongóikat, hogy jöjjenek a Zöld Pardonbeli koncertre szeptember 14-én még könnyű kalapban, táncoltassák meg nyári fejfedőjüket idén utoljára.

KRSa átalakulását a színpadon nem láthatjuk, ennek egyszerű oka van. “Én is előkészítettem a nyúlszőr kalapomat, amikor rápillantottam a naptárra és láttam, hogy közeleg a nagy csere napja. Ennek ellenére inkább majd csak az utcán hordom, a koncerteken valószínűleg maradok a nyári verziónál, mivel nálunk a színpadon egész évben nyárias a hangulat és a klíma is” – árulta el.

PASO koncerten megfázástól nem kell tartani, hiszen a ska magyarországi nagykövetei értenek a lányok, fiúk megtáncoltatásához, és ezt a képességüket rendszeresen használják is, biztosítva az őrületes hangulatot bulijaikon.

Egy évforduló is esik a koncert napjára: a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse aznap ünnepelné 29. születésnapját. “A csapat egy dalának előadásával tiszteleg az művésznő emléke előtt, melynek tolmácsolásában segítségünkre lesz CéAnne, azaz Szélinger Anna. A fiatal reggae énekesnő a legendás jamaicai zenekar, a Skatalites egyik számát is elénekli velünk” – tette hozzá KRSa.

A legújabb közönségkedvenc dalban, az Elhagytam magamban, énekesként is debütáló Subicz Gábor trombitás rendhagyó módon vesz részt a fellépésen. Otthoni balesete miatt hetek óta gipszben van. Az együttes és a közönség így is számíthat rá, csak ülve, felpolcolt lábbal muzsikál. A koncertre – ahol majd PASO-kalap is kapható lesz – a belépő 400 forintba kerül.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>