De Niróval és Michelle Pfeifferrel főszereplésével forog Luc Besson új filmje

Robert De Niro és Michelle Pfeiffer főszereplésével megkezdődött Luc Besson új filmjének, a Malavita című alkotásnak a forgatása Franciaországban.


A francia rendező ezúttal egy fekete komédiát készít, a történet egy amerikai maffiacsaládról szól, amelyet tanúvédelmi program keretében Franciaországba költöztetnek. A klánnak egy normandiai faluban kellene “feltűnés nélkül” meghúznia magát, de ez – elsősorban a lobbanékony családfőnek – nem megy könnyen. De Niro játssza Fred Blake-et – alias Giovanni Manzonit -, aki minden erőfeszítése ellenére képtelen beilleszkedni a falu közösségébe és hamar visszatér régi szokásaihoz. Michelle Pfeiffer a szenvedő anya a családban. A filmben Tommy Lee Jones és a Glee – Sztárok leszünk című sikersorozatban megismert Dianna Agron is játszik.

Luc Besson produkciós cége, az EuropaCorp tájékoztatása szerint a film októberre készül el, és Normandia mellett New Yorkban, illetve a Besson cége által épített Párizs környéki Cité du Cinéma stúdióban készül majd. A Malavita a tervek szerint 2013 második felében kerül a mozikba. A forgatókönyv Tonino Benacquista író, forgatókönyvíró, képregényszerző Badfellas című könyvén alapul.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>