Drew Barrymore a világvégéről rendez filmet

A világvégéről készít filmet Drew Barrymore, aki ezúttal másodszor áll rendezőként a kamera mögött.

A Warner Bros stúdió produkciójában születő The End című filmdráma több szálon futó történetet mutat be, amelynek szereplői megbékélnek sorsukkal a Föld utolsó napjaiban. A történet nem az apokalipszisfilmek megszokott forgatókönyvét követi, a halál és a pusztulás helyett az életről szól, és megközelítése inkább meditatív. Szerepet kap benne egy londoni rádiós személyiség, aki elhatározza, hogy az utolsó pillanatig közvetíti az eseményeket; egy apa, aki a tokiói káoszban akarja megtalálni feleségét és kisbabáját, valamint egy amerikai kamasz pár, akiket szüleik döntése választ el egymástól.

A forgatókönyvet Aron Eli Coleite írta, aki a Hősök című tévésorozaton is dolgozott. Barrymore első rendezését, a Hajrá Bliss! című vígjátékot 2009-ben láthatták a nézők a mozikban. Akkor játszott is a saját filmjében, a The Endben azonban nem szerepel majd.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>