Folytatást kap a Némó nyomában

Folytatást kap az utóbbi évtized egyik legkedveltebb rajzfilmje, a Némó nyomában című 2003-as alkotás – értesült a Deadline nevű filmes portál, amely szerint a második részt Andrew Stanton rendezi.

A honlap úgy tudja, hogy a Pixar stúdió már meg is egyezett a szakemberrel, aki annak idején épp a Némó nyomában révén érdemelte ki első Oscar-díját. A filmest később a Wall-E című alkotásáért is díjazta az amerikai filmakadémia. A Némó nyomában első része szeptemberben háromdimenziós változatban tér vissza a mozikba. Az animációs mű annak idején világszerte 900 millió dolláros jegybevételt hozott a gyártónak. A második rész forgatókönyvét Victoria Strouse írja. A The Hollywood Reporter értesülése szerint a film azonban várhatóan csak 2016-ban kerül a mozikba.

“A folytatásoknak mindig rossz szájíze van, még soha nem csináltam egyet sem – mondta Stanton nemrégiben a ComingSoon.net nevű portálnak. – Mindazonáltal nem vagyok ellene, ha olyan a történet, amelyet szeretünk és szeretnénk megcsinálni.”

Stanton a közelmúltban nagy bukást élt meg a John Carter című alkotással, a film világszerte elmaradt a várakozásoktól, költségvetése ugyanakkor tetemes – 200 millió dolláros – volt.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>