Erotikus könyvtrilógiát filmesítenek meg a Social Network producerei

A Social Network – A közösségi háló (The Social Network) című film producerei készítik a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Ötven árnyalat (Fifty Shades) trilógia moziváltozatát.

A regénysorozat megfilmesítési jogát megszerző Universal Pictures és a Focus Features hétfői bejelentése szerint Michael De Luca és Dana Brunetti újra összeáll, hogy elkészítések az E. L. James által jegyzett erotikus trilógia filmadaptációját. Az eredetileg fanfictionként – a népszerű Alkonyat-sorozat rajongók általi “továbbírásaként” – megszületett Ötven árnyalat-trilógiát 2011-ben jelentette meg először az ausztrál Writer’s Coffee Shop Publishing House kiadó. A regénysorozat szinte azonnal bombasiker lett.

A történet egy titokzatos fiatal milliárdos és egy egyetemista lány erotikával túlfűtött kapcsolatáról szól. A korábban televíziós munkatársként dolgozó James, valódi nevén Erika Leonard, Londonban él a családjával. A sorozat első része már magyarul is megjelent az Ulpius-ház Könyvkiadó gondozásában.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>