Kasszasiker a Csodálatos pókember

A pókember új kalandjai ugyanolyan sikeresnek bizonyulnak, mint a korábbiak: A csodálatos pókember kedd éjszakai bemutatkozása az amerikai mozikban 5,7 millió dolláros (1,2 milliárd forint) első estés bevételt hozott.

A forgalmazó Sony Pictures keddi közleménye szerint ez az összeg megegyezik az előző Pókember-film, a 2007-ben bemutatott Pókember 3. első estés bevételeivel. A film később világszerte összesen 151 millió dolláros rekordbevételt hozott fogalmazásának első hétvégéjén. Az első estés vetítés a Pókember 3. óta vált egyre nagyobb üzletté. Tavaly nyáron a Harry Potter-filmek utolsó darabja hozta a legnagyobb ilyen jellegű bevételt 43,5 millió dollárral.
Filmes szakemberek szerint A csodálatos pókember ezzel a nyitással a hét végéig 120 millió dollár körüli jegybevételt hozhat.

A régi és új Pókember-motívumokat felsorakoztató film végső soron a fiatalokhoz szól: alapvetően a felnőtté válás történetét dolgozza fel. A címszerepet Andrew Garfield kapta, barátnőjét Emma Stone alakítja. A csodálatos pókembert az előzetes kritikák jól fogadták, és világszerte kasszasiker lehet. A folyatatás mindenesetre már készül: a forgatás jövő év elején kezdődhet.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>