Saját magát árulja a kínai kacsa

Az amerikai szendvicsember-reklám mintájára szendvicskacsát csinált szárnyasából egy paraszt Kínában: a madár a nyakába akasztott papírtáblán fennen hirdeti, hogy ő mily fenséges ízű ennivaló.

A kacsa Vencsu városának piacán próbálja eladni magát. “Helyi kacsa vagyok, tanyasi, és remek ennivaló!” – tudatja magáról öntudatlanul. Állatbarátok és -védők rögvest felemelték hangjukat a rendhagyó reklámoztatás ellen barbár tettnek minősítve. A paraszt a helyi sajtónak elmagyarázta, hogy a sorozatos kínai ételmérgezési botrányok miatt akasztotta a táblát kacsája nyakába felhívva a figyelmet, hogy az ő szárnyasa valóban makkegészséges – ételnek is.

“A kacsa nem tud olvasni és annak sincs tudatában, hogy meg fogják enni” – idézte a parasztot az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>