Depresszió: Thriller klip Mucsi Zoltán főszereplésével + VIDEÓ

A Pixel Film stábjával, és Mucsi Zoltán főszereplésével készítette el új videoklipjét a Depresszió.

„Bár ez már a zenekar 16. klipje, mégis most először készítettünk lírai, finomabb hangvételű dalhoz kisfilmet. Azon túl, hogy a Jön a reggel a tavaly megjelent, Vízválasztó című lemezünk egyik legnépszerűbb dala, jól érzékelteti, hogy miért döntöttünk 2 és fél évvel ezelőtt, Pálffy (Soda) Miklós személyében egy sampleres, billentyűs bevétele mellett. Zenei téren új kapukat nyitott meg előttünk a bővítés. Mivel a dal sem egy banális közhelyeket puffogtató ballada, ezért a klipet sem így képzeltük el.” A zenekar egy csavaros forgatókönyvű thriller-t álmodott meg a Tokay Péter által vezetett Pixel Filmmel közösen, aminek főszerepére Mucsi Zoltánt kérték fel. „Ugyan egy minimális zenélős rész is helyet kapott a videóban, de alapvetően szereplőkként jelenünk meg. Mivel tudtuk, hogy nem vagyunk színészek, ezért profik bevonására van szükségünk, hogy működjön a story. Amikor felvetődött a kérdés, hogy kit látnánk szívesen ebben a szerepben, egyből mindenkinek Mucsi Zoltán neve ugrott be. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy igent mondott a felkérésünkre, és óriási élmény volt vele dolgozni. A kisfilm női főszereplője, Rárósi Anita is remek alakítást nyújtott.” A videoklip több hónapig tartó előkészületek után, 18 óra alatt forgott le a budapesti Dürer Stúdióban, valamint a szombathelyi Sunset Motelben.

A klip-készítés mellett, jelenleg is turnézik a Depresszió. A Vízválasztó Turné telt házas őszi és tavaszi szakasza után, a nyáron is folytatja új lemezének bemutatását a zenekar. A „hagyományos” koncertek mellett, két extra bulira is készül a csapat. „Szeptember 16-án látogatunk el először Londonba, ahol egy Best of műsoros klubkoncertet adunk majd. A másik speciális eseményünk a 10 Éves Az Amíg Tart Exkluzív Koncert lesz, ahol a közönség kívánságának eleget téve eljátsszuk a zenekar számára áttörést hozó lemez teljes anyagát, valamint a legnagyobb kedvenceket, augusztus 24-én a Dürer Kert Szabadtéri színpadán.”

http://www.depressziomusic.hu

http://www.facebook.com/depressziomusic

Aktuális koncertek:

-Vízválasztó Turné 2012. Nyár-
06.23. Verpelét – Bor-Rock Fesztivál
06.30. Sopron – Volt Fesztivál
07.05. Velence – EFOTT
07.11. Pécs – Rockmaraton Fesztivál
07.14. Zirc – XXII. Zirci Buli (INGYENES!!!)
07.20. Tokaj – Hegyalja Fesztivál
07.22. Körmend – AlterRába Fesztivál
07.27. Csorna – Veréb Fesztivál
07.28. Debrecen – Campus Fesztivál
08.04. Székesfehérvár – FEZEN
08.18. Nagyudvarnok (SK) – Rockfeszt
08.19. Balatonszemes – Zorall Sörolimpia

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>