Éles fegyverrel lőttek a Die Hard 5 forgatásán + VIDEÓ

Valódi golyók repkedtek a hazánkban forgatott Die Hard 5 felvételén: a Magyar Honvédség Mi-24-es harci helikopterének levegő-föld éleslövészetét vették fel a kamerák.

A Bruce Willis fémjelezte sorozat ötödik részéhez június 12-én, a hajmáskéri lőtéren vettek fel olyan jeleneteket, amelyekben egy Mi-24-es harci helikopter is fontos szerepet kapott. A képzelt ellenséget Simon Péter őrnagy 30 mm-es gépágyúval és SZ-8-as rakétával is megkínálta, mint mondta, a feladat nem volt több egy hagyományos levegő-föld éleslövészetnél. Útjára pár beszíjazott bábu is elkísérte, bár funkciójuk a rövid videóban nem igazán derült ki. A Magyar Honvédség pilótája korábban a Lánchíd környékén is tett pár kört fővárosunk felett – alatta, a környező utcákban is élet-halál harcot vívott John McClane a kamerák előtt.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>