Johnny Deppet befogadták a komancsok

Befogadták törzsükbe a komancsok Johnny Deppet, aki éppen egy indiános filmet forgat Új-Mexikóban.

A hollywoodi sztár a The Lone Ranger (A magányos lovas) című negyvenes-ötvenes években futott tévésorozat új filmfeldolgozásában a főhős indián segítőtársát alakítja. LaDonna Harris, a komancs nemzet tagja kedden jelentette be, hogy a törzs vezetője május 16-án ajándékozta meg a színészt a proklamációval. A ceremónia Harris asszony albuquerque-i otthonában zajlott le.

Komancs szokások szerint Harris ezentúl fiának tekinti Deppet. Az asszony elmondása szerint egyDepp-pel készült interjúban olvasta, hogy a színész őslakos amerikainak tartja magát, ezért gondolta, hogy örökbe fogadhatnák. Az ötletet gyermekeivel is megbeszélte, akik egyetértettek vele. Jayne Ngo, Depp szóvivője megerősítette, hogy a színész részt vett a ceremónián, további felvilágosítással azonban nem szolgált.

A Gore Verbinski rendezésében készülő The Lone Ranger 2013 májusában kerül az észak-amerikai mozikba. A film további sztárjai között szerepel Helena Bonham Carter, Armie Hammer és Tom Wilkinson is.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>