Kertészkedéssel “teszi jóvá” munkáját az örömlány

A bíróság külön engedélyével kora reggel végezheti közmunkabüntetését parkkertészként egy örömlány Romániában, hogy napközben folytathassa szakmáját.

A 38 éves Mariana Vasilescunak naponta négy órán át kell Brassó parkjaiban virágokat ültetnie, dugványoznia, padokat újrafestenie. Ügyvédje a büntetés kihirdetésekor megkérte a bíróságot, hogy védence kora reggel végezhesse a parkmunkát, mert attól tart, hogy ha napközben nem áll törzskliensei rendelkezésére, azok elpártolhatnak tőle fiatalabb nőkhöz és végleg elveszíti őket. A bíróság hozzájárult a kéréshez.

Romániában törvénytelen a prostitúció, a hatóságok azonban szemet hunynak felette, legfeljebb néha bírsággal sújtják űzőit. Hogy a kertészkedő nőt pontosan miért ítélték közmunkára – netán prostitúcióért? -, arra nem tért ki az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Arra viszont igen, hogy a brassói önkormányzat nagyon elégedett munkájával. “Ő az eddigi leglelkiismeretesebb kertészünk” – idézte a hírhonlap Sorin Toarcea szóvivőt.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>