Apósa szerint Carla Bruni valóban gyereket vár

Megerősítette a Bild című német bulvárlapnak Nicolas Sarkozy francia elnök édesapja, hogy a politikus neje, Carla Bruni valóban gyereket vár.

„Nagyon örülök az unoka érkezésének” – fogalmazott Sárközy Pál a Bild keddi számában. A lap szerint az elnök és felesége nem akarja tudni a születendő baba nemét, de a 83 éves Sárközy Pál szerint kislányt várnak, aki „ugyanolyan szép lesz, mint Carla”.
Nemrégiben egy olasz újság is arról tudósított, hogy Carla Bruni édesanyja, Marisa Bruni Tedeschi is megerősítette lánya terhességének hírét, igaz csak családi körben.
Lapok már hetek óta cikkeznek a 43 éves egykori szupermodell gömbölyödő hasáról. A francia first lady mindeddig nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. A születendő baba lenne Carla Bruni második és Nicolas Sarkozy negyedik gyereke.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>