Szeged újra átélve – pályázatot hirdet a Factory

Szeged újra átélve címmel szövegíró-pályázatot hirdet a szegedi Factory Creative
Studio. Olyan ötleteket várnak, amelyek megmozgatják és új erővel töltik fel a várost, valamint amelyek életet visznek a szegedi hétköznapokba és akár új közös célokat adhatnak a közösségnek. Elsősorban egyetemisták és egyéb felsőfokú képzésben résztvevő diákok jelentkezését várják, de bárki küldhet pályázatot, akik komplex kommunikációs kampányt készítenek a megadott témakörben.

A versenyzőknek komplex kommunikációs kampányt kell benyújtaniuk, mely tartalmazza a koncepciót, a kreatív ötleteket, azok kidolgozott megvalósítását, vagy arra tett javaslatot. Ez lehet akár gerillakampány, Facebook-aktivitás, média hack, flash mob, tematikus buli, felvonulás vagy kommunikációs újítás. A megvalósításnak nem szab határt a kiíró, az az egyetlen kikötés, hogy valóban működőképes legyen.
A verseny célja nem más, mint hogy segítse a reklámipari műhelytitkokat megismerni az ez iránt érdeklődőknek, a cégnek pedig segít megtalálniuk az újabb tehetségeket, valamint Szeged kreatív erejét.

A részletes pályázati kiírás ITT érhető el.
A részvételi szándékot május 2-áig kell jelezni a e-mail címen, míg a pályamunkákat május 22-éig lehet beadni.

Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Kattintson ide a kép beszúrásához.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>